Ansiktszonterapi

Ansiktszonterapi är en modern behandlingsmetod som har sina rötter i orientalisk medicin. Syftet med metoden är att behandla sjukdomsorsaken. Därför fokuserar man på att analysera de fysiska, organiska och emotionella tillstånd som är grunden till sjukdomar och symptom av olika slag.

Metoden är en kombination av orientalisk medicin, en zonterapiteknik som härstammar från indianstammar i Sydamerika och modern neuroanatomisk forskning. Genom att stimulera zoner och punkter i ansiktet och på kraniet sänds impulser via det centrala nervsystemet till specifika organ. Blodcirkulationen ökar, kemin i kroppen balanseras samtidigt som de emotionella aspekterna påverkas. Metoden är särskilt att rekommendera vid ”huvudrelaterade” besvär som migrän, sömnlöshet, hjärnstress, stroke m.m.

Ansiktszonterapi kan även ses som en skönhetsbehandling. Blodcirkulationen ökar, hyn blir fräsch och rosig. Ansiktszonterapi upplevs som en bestämd massage, kraftig men samtidigt avslappnande.

Aktuella priser:

Ansiktszonterapi, 60 min: 650:-
Ansiktszonterapi, 90 min: 880:-
Klippkort 3 behandlingar 60 min: 1 800:-. Giltighetstid 12 månader
Klippkort 5 behandlingar 60 min: 2 900:-. Giltighetstid 12 månader
Klippkort 8 behandlingar 60 min: 4 400:-. Giltighetstid 12 månader

Priserna är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag.
”Effektiv tid” på bänken är ca 50 respektive 80 minuter.

Betala gärna med kort, kontant eller Swish. Vi samarbetar med ActiWay, ePassi och Wellnet.

Bokning:

Klicka på ”Boka” nedan så kommer du till vår bokningssida. Välj önskad behandling och välj sedan önskad vecka och därefter den dag och tid som passar dig eller gå till fliken ”Boka” för bokning. Ring gärna om du har speciella önskemål. En eventuell avbokning sker senast 24 timmar före bokad behandling. Vid senare avbokning förbehåller vi oss rätten att debitera behandlingen. Vi finns numera endast på Granberga 15, Vallentuna.
Välkommen!

Boka tid

Om du inte hittar någon ledig tid så ring eller e-posta så försöker vi tillsammans hitta en tid och plats som passar.

Ansiktszonterapi – den moderna metoden

Ansiktszonterapins mål är att bearbeta grunden till kroppens obalanser och felfunktioner.

Man arbetar i olika faser med tryck och massage i ansiktet och på huvudet.

Metoden har utvecklats under en lång period av forskning, men har sina rötter i den orientaliska och indianska zonterapin.

Ansiktszonterapi kan användas i samma utsträckning som fotzonterapi, men tack vare bredare neurologiska undersökningar och forskning är det möjligt att arbeta mer specifikt och målinriktat, särskilt vid neurologiska problem och hjärnskador. Personer med DAMP, ADHD och inlärningssvårigheter kan få hjälp.

Ansiktszonterapi är även en skönhetsbehandling genom att den ökar blodcirkulationen i ansiktet så att rynkor motverkas. Det blir ett naturligt lyft för ansiktet.

Ansiktszonterapi är även en form av friskvård, då den stärker immunförsvaret och är en mycket avslappnande metod.

Behandlingen tar 1 timme alternativt 90 minuter och är mycket behaglig. Den är därför speciellt lämplig för människor som är stressade och har sömnproblem.

Inger Lindén, diplomerad ansiktszonterapeut, 070-266 12 78
E-post: zoncare.hb@gmail.com

Zoncare...tid för beröring™