Japansk Facelift – Ansiktsbehandling

Japansk faceliftJapansk Facelift utförs med fingrarna bland annat på akupunkturpunkter. Två ansiktsmasker ingår som appliceras med penslar. Ansiktet masseras grundligt enligt ett särskilt mönster. Japansk Facelift ger ditt ansikte att litet ”lyft”, huden blir klar och fin. En extra bonus är att du blir ljuvligt avslappnad till kropp och själ.

Aktuella priser:

Japansk Facelift, 60 min: 795:-
Japansk Facelift, 90 min: 1 080:-
Klippkort 3 behandlingar 60 min: 2 200:-. Giltighetstid 12 månader
Klippkort 5 behandlingar 60 min: 3 550:-. Giltighetstid 12 månader
Klippkort 8 behandlingar 60 min: 5 400:-. Giltighetstid 12 månader

Priserna är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag.
”Effektiv tid” på bänken är ca 50 respektive 80 minuter.

Betala gärna med kort, kontant eller Swish. Vi samarbetar med ActiWay, ePassi och Wellnet.

Bokning:

Från 2021 ändrar vi bokningsförfarande. Du skriver till zoncare.hb@gmail.com och föreslår ett par olika tider som passar dig. Ange namn, mobilnummer, behandlingstyp och längd (50 eller 90 minuter) och datum, gärna ett par olika.

Vi återkommer snarast med bekräftelse. Det går också bra att ringa, se nummer nedan.

Vad är Japansk Facelift?

Japansk Facelift är en helt naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp eller injektioner. Hudvårdsprodukter utan kemiska tillsatser används i behandlingen. Hudproblem, rynkor, mörka skuggor, slapp ansiktsvävnad och muskulatur tyder på obalanser i kroppen och dessa behandlas på djupet. En god balans och hälsa avspeglas i ansiktet.

Nyttan med Japansk Facelift:

  • Blodcirkulationen ökar vilket ger friskhet i hyn
  • Musklerna blir mer avslappnade och ger mjukare ansiktsdrag
  • Ökad cirkulation ger bättre syresättning i bindväv och muskler
  • Slaggämnen transporteras bort när blodet börjar strömma fritt
  • Spänningar och blockeringar löses upp
  • Avslappning på alla plan
  • Hyn blir frisk och rosig när de inre organen kommer i balans

Bakgrund till Japansk Facelift

Ansiktet är fullt av små muskler, zoner, akupunkturpunkter och neurologiska punkter. Vid stimulering är det möjligt att sända impulser via centrala nervsystemet, CNS, till specifika organ och öka lymf- och blodcirkulation, samtidigt som kemin i kroppen påverkas. Eftersom kroppens rörelser och impulser styrs från centrala nervsystemet, CNS, anser många att terapiformen är extra effektiv. Behandlingen vänder sig till såväl damer som herrar, unga som äldre.

Så här utförs Japansk Facelift

Huden rengörs inledningsvis med ett återfuktande ansiktsvatten som gör huden mjuk, elastisk och smidig. Det innehåller förutom extrakt från nypon även rosenfröolja, vatten och en liten del ren alkohol. I ansiktsmaskerna och avslutningsmassagen ingår nyponrosolja. Oljan skyddar huden mot både sol och kyla. Första masken består av en vit lera, kaolinit. Leran består till stor del av kisel som är en viktig och naturlig byggsten i kroppen. Den är viktig för att upprätthålla ett starkt nervsystem. För huden är den återfuktande och utrensande.

Den andra masken består av rostade, pulvriserade nypon. Den återfuktar och gör huden mjuk, ger den näring och hjälper till med återuppbyggnad av skadad vävnad och avslutar med uppstramande effekt på huden. Resultatet blir riktigt fin hud med lyster och spänst och med mindre synliga rynkor.

Behandlingen avslutas med att man rullar/masserar ansiktet med två stenar av bergssalt (mineralsalt). De är starkt antibakteriella och renande för huden. Mineralsalt är oerhört viktigt för cellernas återuppbyggande förmåga.

Alla produkter är fria från kemiska tillsatser och lösningsmedel. Endast naturliga E-vitaminer används som konserveringsmedel.

En behandling tar 60 alternativt 90 minuter.

Inger Lindén, diplomerad för Japansk Facelift, 070-266 12 78

E-post: zoncare.hb@gmail.com