Om oss

Kort om Inger

Inger LindénI ca 2 decennier har jag arbetat som förskollärare. De senare åren dock endast deltid för att ge utrymme för det som jag brinner mest för – zonterapeutiska behandlingar. Från 2015 är det min huvudsakliga sysselsättning.

Under 2003 påbörjade jag min utbildning till Zonterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut och erhöll mitt diplom 2004. Zonterapi har 5000-åriga anor och är idag ett självklart komplement till skolmedicinen.

Har genomgått Basmedicinsk utbildning steg 1 och 2 på Axelsons Gymnastiska Institut 2003 resp. 2009.

2007 fick jag diplom i Ansiktszonterapi. Denna metod är utvecklad av Lone Sörensen.

Under min karriär med komplementära terapiformer har och mitt intresse successivt ökat för kost. Under 2010 var det därför naturligt att jag utbildade mig till Kost- och Näringskonsult på NNC, Nordiskt NäringsCenter.

Inger Gylleby Lindén

inger_qr

  • Diplomerad Zonterapeut
  • Diplomerad Ansiktszonterapeut
  • Diplomerad Kost- och Näringskonsult

Medlem i och kvalitetssäkrad genom Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Följer deras etiska regler och är försäkrad.

Kort om Ola:

Ola LindénTidigare i min karriär har jag arbetat som projektingenjör och säljare. Redan under 80-talet började jag intressera mig mycket för mental träning och lärde mig också en hel del om de psykologiska faktorer som påverkar personers samarbete och kommunikation, det vi i dagligt tal kallar personkemi.

Under åren 2003 till 2006 utbildade jag mig till Rosenterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut. Jag har alltsedan dess erbjudit behandlingar i Rosenmetoden. Rosenmetoden går ut på att lösa upp spänningar i kroppen och frigöra känslorna som ligger bakom. När förträngda upplevelser och känslor kommer upp till ytan så avtar också de fysiska problem som kan vara förknippade med dem. Denna utbildning har ytterligare fördjupat mina kunskaper om personkännedom och lärt mig att ännu mer förstå värdet av både min och andra personers integritet.

2009 utbildade jag mig till Friskvårdsmassör på Axelsons Gymnastiska Institut.

2012 påbörjade jag hos CarrierCarrier min utbildning till Terapeutisk Gravidmassör och blev certifierad under våren 2014. Terapeutisk Gravidmassage™ har sedan slutet av 1990-talet utvecklats av massör John Carrier. Sedan dess har metoden vidareutvecklats och förfinats i syfte att hjälpa gravida på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet och är idag unik i sitt slag. En rad mödravårdscentraler i Stockholmsregionen rekommenderar gravida denna typ av behandling i förebyggande och rehabiliterande syfte.

Ola Lindén

ola_qr

  • Certifierad Terapeutisk Gravidmassör
  • Certifierad Rosenterapeut
  • Massör

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Kompetensutvecklad genom Valideringsforum OCN och Kroppsterapeuterna, 2014
Följer deras etiska regler och är försäkrad.